Ambasadorja Viets kallxon kur me u mbajt zgjedhjet!

angelina

Ambasadorja gjermane në Kosovë, Angelika Viets, ka thanë se zgjedhjet në Kosovë duhet me u mbajt në vitin 2018, ashtu si edhe janë të parapame në mënyrë të rregullt.

Viets, tha se nëse nuk mbahen zgjedhjet në 2018, Kosova do të ketë ngecje në krejt reformat në të gjitha fushat.

Këto komente ambasadorja Angelika Viets, i bani gjatë lansimit të projektit “Forcimi i formulimit të politikave dhe hartimit të legjislacionit”, projekt ky i cili përkrahet nga Bashkimi Europian dhe shteti i Gjermanisë.