Amerika duhet me qene e afte me luftue n’Europe kunder Rusie

Gjen Breedlove raporton para Kongresit

“Jemi gati, nese duhet, me luftue dhe me fitue”, tha Komandanti Suprem i Forcave Amerikane n’Europe para Komitetit per forca te armatosuna te Kongresit Amerikan, ne temen e kundershtimit te ‘agresionit rus’ n’Europe.

“Nuk dojme lufte, por jemi te obliguem me qene gati per to”, dhe apeloi per ritjen e forcave ushtarake amerikane n’Europe.

Gjenerali Breedlove e spjegoi edhe me harte pozicionin i cili si tha ai, nuk asht aspak i favorshem per Ameriken n’Europe, sepse tash per tash ata mujn vetem ‘me u mbrojte’.

Shperndaje në: