Për çka janë shkenctarët amerikanë n’alarm!

Shkencëtarët amerikanë kanë vlerësue se mbas vitit 2014 dhe 2015, 2016’ta mundet me thye perseri rekordet e nxehtësisë tue arritë temperatura të pa ndjeme që prej vitit 1880.

Agjencia Amerikane Oqeanike dhe Atmosferike (NOAA) ka njoftue gjithashtu se katër muejt e parë të 2016’tës ishin ma të nxehtat që prej 136 vitesh me nji temperaturë 1,1 gradë Celsius mbi mesataren e shekullit të XX (13,7 gradë Celsius).

Shperndaje në: