Amerikanët në panik, zgjedhja e Trump ‘fundi i botës’

Amerikanë në panik mbas shpalljes së fitores së Donald Trumpit, kanë fillue me kerkue online se si me emigrue

Në Google kishte nji shpërthim kërkimesh për terme të tilla si “emigrimi” dhe “si me emigrue në Kanada” mbas shpallës së nji serie fitoresh në shtetet kyçe.

Gjithashtu nji numër jashtëzakonisht i madh në mbanë botën kerkuen në Google frazën “fundi i botës” kur erdhën lajmet e rezultateve.

Ndërsa në Kanada, web-faqja e qeverisë për imigracion ka ra nga shërbimi mbas kerkesave të stërmëdha për me u ba shtetas kanadezë.

 

Shperndaje në: