Ankesa për mosformimin e Asociacionit serb

Ministri i serb në Qeverinë teknike Aleksandar Vulin, ka deklarue se mosgadishmënia e Prishtinës dhe friga e aktorëve politikanë shqiptarë nga AKS, asht arsye për zvarritje të formimit të saj.

Ai ka thanë se ka frigë se Asociacioni i Komunave serbe ka me i randue marrëdhaniet në bashkësinë politike shqiptare.

“Asht shumë vështirë të kuptohet pse Prishtinës i tolerohet zvarritja e formimit të AKS’s”, citon TV “Most” Vulin’in.

Shperndaje në: