Anton Quni, qe çka thotë për çashtjen e Demarkacionit!

Anton Quni, deputet i LDK’s tha për Gazeta JNK se edhe pse ka nji qëndrim rreth çashtjes se Demarkacionit, ai ka me ba publik atë vetëm ditën kur vendoset në rend të ditës për në Kuvend.

Quni njajtë kishte veprue edhe me rastin e votimit të Thaçit president.

Ai nuk e kishte deklarue fare në media dhe atë ditë nuk ishte prezent kur u votue në Kuvend.

Shperndaje në: