Apostolova interesohet për administratën publike

Përfaqësuesja e Zyrës së Bashkimit Europian në Kosovë, Nataliya Apostolova, viziton sot Ministrinë e Administratës Publike, ku ka me u takue me ministrin Mahir Yagcilar.

Ndryshe, në Raportin e Progresit për Kosovën për vitin 2015, theksohet se nji progres i mirë asht arritë në zhvillimin e kornizës strategjike gjithëpërfshimëse për reformat në administratën publike dhe në përmirësimin e legjislacionit.

Shperndaje në: