Arif muslimani bahet ortodoks! Qe çka thote pse ka vendose me ndrrue fene

konvertimi

Arif Alili prej Gostivari, 57 vjetet e veta i ka kalue si musliman. Nji dite prej ditsh ka vendose me dale para Zotit ortodoks dhe me kerkue falje se asht mekatar.

Kisha ortodokse e Tetoves, ja ploteson deshiren Arifit dhe e konverton.

Kur e pyet gazetarja Arifin si po ndihesh, ai thote, i lumtun, si kingji qe e ka gjete kopen e humbun.

E kur e pyet qysh e ke emnin tash, Arifi i thote – Aleksandar Gorski.

 

Shperndaje në: