Arrestohen 18 persona në Kosovë

arrestimi policia

Policia e Kosovës ka arrestue 18 persona për vetëm 24 orë.

8 nga këta të arrestuem janë dërgue në mbajtje dhe shtatë të tjerë në vuejtje të denimit.

Të arrestuemit janë ndalue për vepra të ndryshme penale, thuhet në raportin e policisë.