Arrestohen 21 persona nga Policia e Kosovës

Përgjatë 24 orëve të fundit në vend janë arrestue gjithsej 21 persona.

15 nga këta të arrestuem janë në mbajtje dhe asnji prej tyne në vuejtje të dënimit.

Arrestimet nga ana e Policisë së Kosovës janë ba për raste të ndryshme përgjatë 24 orëve.