Arrestohet edhe nji rus tjetër, por tash i armatosun në Kosovë!

Policia e Kosovës e ka arrestue edhe nji rus tjetër gjatë ditës me nenshtetësi gjermane, mbasi që i njajti ishte paraqit si gazetar te autoritetet kosovare, por mbas kontrollës, atij i asht gjetë dhe konfiskue nji revole.

Burimet e Indeksonline mbrenda policisë kanë thanë se arrestimi i rusit ka ndodh në njanën prej pikave kufitare të Kosovës.