Arrestohet edhe personi i tretë për sulmin terrorist në Barcelonë

Nji tjetër person asht arrestue në qytetin katalan të Ripollit lidhun me sulmin në Barcelonë, simbas radios katalunase.

Deri tash, janë arrestue tre persona që dyshohet se kanë të bajnë me sulmin terrorist, që ka lanë 13 të vdekub dhe qindra të lënduem.