Arrestohet nënkryetari i kësaj komune – E rrehi gruen

Asht arrestue në Beograd, Milos Stojkovic, nënkryetar i Komunës së Kllokotit dhe këshilltar i posaçëm i Aleksandër Vullin’it, për shkak të dhunës në familje.

Bashkëshortja e tij e ka lajmërue Stojkovicin në Polici, tue shqiptue nji masë ndalimi për nji muej me ju afrue bashkëshortes, shkruejnë mediat serbe, transmeton lajmi.net.

Bashkëshortja i tha policisë se asht rreh nga Stojkovic, ndërsa landa u përcjell në prokurorinë e Beogradit.

Shperndaje në: