Arrestohet nji inspektor për mitmarrje

Inspektori i Punës, Muhamet Binaku, asht arrestue sot nga njësia e Krimeve Ekonomike e Policisë së Kosovës.

Indeksonline merr vesh se Binaku asht kapë me nji shumë paresh nga Krimet Ekonomike.

Binaku akuzohet për keqpërdorim të pozitës zyrtare dhe marrje të mitos.