Arrestohet sulmuesi n’Austri, 60 vjeçari therri me thikë 2 persona!

Sulz-Roethis am 16.8.2016 OeBB Regionalzug Amoklauf von einem Deutschen, vereltzte drei Personen zum Teil schwer mit einem Messer, Hals, Bauch und Handverletzung, wurde von engagierten Zuginsassen ueberwaeltigt und festgehalten. Alle Personen wurden evakuiert und mit einem Ersatzzug weitertransportiert. Einige haben sich von zwei KIT-Teams betreuen lassen.

Policia austriake e ka arrestue sulmuesin 60 vjeçar i cili therri sot dy persona me thikë në nji tren në Austri.

Sulmi asht krye sot herët në mëngjes afër fshatit Sulz, në pjesën perëndimore të rrethinës Vorarlberg.

Polica thotë se sulmuesi, nji shtetas gjerman i moshës 60 vjeçare, dukej i hutuem menderisht.

Nji 19 vjeçar mori lendime në stomak dhe shpinë, ndërsa viktima tjetër, nji 17 vjeçar, mori lendime në fyt.

Që të dy janë dërgue në spital me urgjencë.

 

Sulz-Roethis am 16.8.2016 OeBB Regionalzug Amoklauf von einem Deutschen, vereltzte drei Personen zum Teil schwer mit einem Messer, Hals, Bauch und Handverletzung, wurde von engagierten Zuginsassen ueberwaeltigt und festgehalten. Alle Personen wurden evaku

 

Sulz-Roethis am 16.8.2016 OeBB Regionalzug Amoklauf von einem Deutschen, vereltzte drei Personen zum Teil schwer mit einem Messer, Hals, Bauch und Handverletzung, wurde von engagierten Zuginsassen ueberwaeltigt und festgehalten. Alle Personen wurden evaku

 

5-austri

Shperndaje në: