Arrin në 22 numri i viktimave n’Maqedoni

Ministria e Punëve të Mbrendshme e Maqedonisë ka konfirmue se deri tash janë regjistrue 22 viktima nga vërshimet në Shkup dhe rrethinë.

Deri tash ka edhe 5 të zhdukun, ndërsa damet në amvisni janë të mëdha. Edhe komunikacioni zhvillohet me vështirësi.

Shperndaje në: