As mbas 5 orëve nuk ka marrëveshje, qe çka po i bllokon bisedimet

Kuvendi

Edhe mbas ma shumë se pesë orë bisedimesh, koalicioni PANA (PDK-AAK-Nisma-AKR) nuk ka mujt me gjetë zgjidhje për kërkesën e Listës Serbe që me drejtue me Ministrinë e Bujqësisë.

Kjo bllokadë mbetet e tillë edhe mbas zhvendosjes së liderëve të PANA dhe Listës Serbe nga hoteli i Behgjet Pacollit në hapsinat e Kuvendit të Kosovës.

Shperndaje në: