As Partia Demokratike Shqiptare nuk merr pjesë në zgjedhjet e 5 Qershorit

Partia Demokratike Shqiptare konfirmoi zyrtarisht se nuk garojnë në zgjedhjet e 5 Qershorit.

Që moti disa herë radhazi kemi deklaruar se nuk ka kushte minimale për mbajtjen e zgjedhjeve dhe se nuk do të marrim pjesë në zgjedhjet me 5 qershor, që nënkupton se nuk do të dërgojmë as listë të kandidatëve për deputet në KQZ”, deklaroi për televizionin Shenja të Shkupit, zadhanësi i PDSH’s, Luan Tresi.