Asambleisti i LDK’s therret n’Pejë

Nji therrje me thikë ka ndodh sot në Pejë.

Viktima thuhet se asht Milazim Shala, nji asambleist i LDK’s në Pejë.

Rastin e therjes e ka konfirmu zadhanësi i policisë në rajonin e Pejës Xhevat Ibra.

Ai tha se viktima asht plagos sot n’ora 12:08 minuta në sheshin Haxhi Zeka pranë ish-shtëpisë së mallnave.

“Viktima asht dërgu për trajtim në spital dhe asht jasht rrezikut për jetë”, tha Ibra.