Atifete Jahjaga shijon jetën e natës

Në paraqitjen e fundit publike si Presidente, Atifete Jahjaga, pat thanë se ka me i dhanë vetes nji pushim të gjatë, mbas lodhjes pesë-vjecare në krye të shtetit, dhe ashtu po vepron.

Ish-presidnetja e Kosovës, po shihet herë mbas here tue e shijue atë pjesë që i ka mungue sa ishte në politikë.

Mbramë u pa me miqtë e saj, vendor e ndërkombëtar, në nji prej lokaleve të natës n’Prishtinë. Miqësia me amerikanët doket se ka mbetë e pashkëputshme edhe tash, kur Jahjaga nuk asht ma në krye të shtetit.

Jahjaga shihet në këtë ndejë bashkë me Zavendës Ambasadoren e SHBA-ve në Kosovë.