ATK prezenton të hyrat dhe faljen e borxheve

Administrata Tatimore e Kosovës (ATK) organizon konferencën për media me qëllim të informimit të opinionit publik dhe të sigurimit të nji transparence maksimale ndaj tatimpaguesve.

Qëllimi i kësaj konference asht “Raportimi i Faljes së Borxheve, Aktivitete shtesë në teren, të hyrat Kallnor-Gusht 2016”, si dhe të arritunat tjera gjatë kësaj periudhe.

Në konferencë kane me marre pjesë Ministri i Financave Avdullah Hoti dhe Drejtori i Përgjithshëm i ATK’s Sakip Imeri.

Takimi ka me u mbajt sot tue fillue nga ora 11:00 në sallën e konferencës, kati I, zyra qendrore e ATK’s.

Shperndaje në: