Atmosferë festive në sheshet e Prishtinës (foto)

Sheshet kryesore të kryeqytetit janë mbush me njerëz dhe atmosfera festive asht fare e ndjeshme.

Sigurisht, atmosferës festive nëpër sheshe po i kontribuojnë edhe temperaturat e nxeta.

Gjatë ditës janë planifikue disa aktivitete festive nga institucionet në shenimin e Ditës së Pamvarësisë.

 

2-atmosfera 3-atmsofera 4-atmosfera