Autobusi me nxanës nën flakë, 1 i vdekun

Nji autobus me nxanës ka marrë flakë tue lanë të plagosun në gjendje të randë 10 nxanës, e dyshohet se nji person ka mbete i vdekun.

Ngjarja ndodhi në qendër të qytetit të Krujës, por shkaqet e shperthimit ende nuk dihen,

5 nga nxanësit në gjendje të randë janë transportue drejt kryeqytetit.

Nxanësit ishin nise nga qyteti i Vlorës për nji ekskursion në qytetin historik të Krujës.

Policia dhe zjarrëfikësit jane ne vendin e ngjarjes.