Autopsia për Astrit Deharin del mbrenda nji ore!

Ka fillue autopsia e trupit e të ndjerit Astrit Dehari, i cili ndërroi jetë në Qendrën e paraburgimit në Prizren.

Rezultatet e autopsisë pritet me dalë mbrenda nji ore, raporton Indeksonline.

Të pranishëm janë janë ekspertët e pamvarun që janë zgjedh nga familja e të ndjemit, përfaqësuesit e EULEX’it, përfaqësuesit e familjes dhe miq e bashkëpunëtorë të Lëvizjes Vetëvendosje.

 

autopsia