Avdullah Hoti paralajmëron diçka për PAN’in

Shefi i Grupit Parlamentar të LDK, Avdullah Hoti, ka thanë se dje asht shkelë Rregullorja e Punës së Kuvendit dhe se kjo parti ka me i ndjekë udhët ligjore për m’i dëshmue këto shkelje.

Hoti ka thanë se shpreson që koalicioni qeverisës ka me qenë në seancën e sotme me diskutue për programin qeverisës.

Shperndaje në: