Avioni i Turkish Airlines ulje të vështirë në “Nanë Tereza”, kjo asht arsyeja (foto)

Ka qenë nji ulje e vështirë ajo e avionit të Turkish Airlines, sot në Aeroportin “Nanë Tereza” në Tiranë.

Avioni ka pase probleme në ulje dhe këtë e vërtetojnë edhe disa foto të sigurueme nga Opinion.al të gumave të avionit, të cilat kanë pësue çamje.

Për fat të mirë nuk janë raportue lendime në njerëz apo dame materiale.

turlishhhh-768x1024