Avokati Gashi: Azem Syla 48 ore ne paraburgim, pritet masa tjeter nga gjykata!

 

 

Me kerkesen e prokurorit, ne oren 14:00, Azem Syla paraqitet ne gjykate. Avokati i tij, Tome Gashi thote se mbas dorezimit ne policine kufitare ne Morine, iu ka shqiptue denimi prej 48 oresh paraburgim.

 

‘Paraburgimi i asht caktue derisa i shqiptohet masa tjeter gjate paraqitjes ne gjykate ne Pallatin e Drejtesise’, thote Tome Gashi.

 

Simbas tij, Azem Syla gjate pushimit me familje ne Shqipni kishte marr vesh per urdhenarrestin e leshuem nga prokuroria dhe ndjekja dhe bastisja e shtepise se tij nga EULEX.

 

Shperndaje në: