Azem Syla, qe ku pritet me ju dorëzue policisë!

azemsyla

Policia e EULEX’it nuk arriti me arrestu sot Azem Sylën, edhe pse atë asht tue e kerkue që nga orët e hershme të mëngjesit.

Akcioni në kerkim të tij u zhvillue në Prishtinë dhe në shtëpinë e tij familjare në Kishnarekë të Drenasit.
Raportohet se deputeti Syla, tash asht tue u kthye në Kosovë dhe se policisë ka me ju dorëzue në kufi.