Azem Syla sot persëri në Gjykatë!

Në Gjykatën Themelore në Prishtinë vazhdon sot seanca e mundësisë së veçantë hetuese në rastin e Azem Sylës dhe të tjerëve të dyshuem për krim të organizuem në rastin e njohun si “Pronat”.
Seanca e parapame për të Martën ndaj ish deputetit të Partisë Demokratike ishte anulue pa ndonjë sqarim.

Syla dhe rreth 50 persona të tjerë dyshohen për ndërmarrje të perbashkët kriminale në tjetërsimin e pronave shoqnore.

 

 

Shperndaje në: