Bahet transplanti i pare i penisit te njeriut! A pat sukses?

transplant

Personi te cilit u desht me ja hek penisin shkaku i kancerit, asht poashtu personi te cilit per here te pare i bahet transplanti i penisit ne SHBA.

Thomas Manning, 64, punetor banke prej Halifax, Mass., iu nenshtrue operacionit qe zgjati plot 15 ore. Organi u muer nga donatori i vdekun.

“Jemi optimist te matun,” thote Dr. Curtis L. Cetrulo, kirurgu rekonstruktiv dhe lideri i ekipit qe kreu transplantin, raporton The New York Times.