Bali Muharremaj shoqnohet n’polici, gjujeti gazin lotsjelles!

Bali Muharremaj e ka gjuejt gazin lotsjellës në Kuvend, herën e fundit.

Ai ka thanë para gazetarëve se e ka hedh vet gazin dhe më pas asht shoqnue në Polici.

“Gazin e kam gjuejt unë, nuk e ka gjuejt Teuta Haxhiu. E kam hedh në luftë dhe do ta hedh perseri”, ka thanë ai shkurt.