Ballisti drejt ekstradimit në Serbi

Ismail Morina, i njohftun si Ballisti, me shumë gjasa ka me u ekstradue në Serbi. Lajmin e ka kumtue edhe zadhanësi i Gjykatës së Qarkut në Dubronik, Pero Miloglav.

Ai ka thanë se kërkesa e Serbisë asht ligjore dhe ka me u miratue.

I njajti ka njoftue se avokati mbrojtës i Ballistit ka paralajmërue përsëri ankesë, e cila mundet me shkue deri te Ministria e Drejtësisë kroate./rtcg