Bashkëmoshatarët e Aulon Zekës bllokojnë udhëkryqin të Pallati i Rinisë (video)

Nxanës të shkollave të mesme edhe sot janë tue vazhdue protestën mbas vrasjes së të riut Aulon Zeka.

Dheta nxanës kanë bllokue udhëkryqin afër Pallatit të Rinisë dhe Bankës Qendrore të Kosovës, tue kërkue drejtësi për vdekjen e Aulon Zekës.

 

21931088_10203699549167078_2145051754_o