Basistje në 40 lokacione. Arrestohet shoferi i Azem Sylës dhe Sabedin Haxhiu

policearrest

Raportohet se deri tash janë arrestue dy persona gjatë bastisjeve në 40 lokacione që kanë ndodh nga EULEX’i dhe Polciia e Kosovës.
T’arrestuemit janë shoferi i Azem Sylës, deputetit të PDK’s, drejtori i ndërmarrjes banesore në Prishtinë Sabedin Haxhiu dhe Arton Vila.

 

Bastisjet janë krye nën dyshimet për keqpërdorim.

Shperndaje në: