BBC: Thaçi, figurë kontraverse!

Gjiganti britanik televiziv, BBC, e vlerëson figurë kontraverse Presidentin e zgjedhun të Kosovës.

Në nji profil për të, BBC e tregon me shkronja të mëdha pseudonimin e tij të luftës, “Gjarpni”.
Në profil tregohet se ai ka shërbye si kryeministër i perkohshëm edhe në vitet 1999 deri në 2001 dhe se asht denue në mungesë në vitin 1997 për gjoja “terrorizëm” nga Serbia.

Simbas raportit të BBC’s, Thaçi asht përplas vazhdimisht me opozitën në Kosovë për shkak të negociatave të tij me Serbinë dhe planet për t’u dhanë ma shumë autonomi serbëve të Kosovës.

Shperndaje në: