BDI e Ali Ahmetit del prej qeverie

largea_ahmeti-ministrat1459458724

Bashkimi Demokratik për Integrim ka vendose me i tërheq të gjithë ministrat dhe zv/ministrat nga kabineti qeveritar.

Vendimin e tillë e miratuoi kryesia e ngushtë e partisë. Arsyet nuk janë ba publike për opinionin.

Qe çka thuhet ne komunikate:

“Kryesia e Bashkimit Demokratik për Integrim vendosi sonte që të tërheq të gjithë përfaqësuesit e vet aktual nga pushteti ekzekutiv i Republikës sē Maqedonisë. Kryesia gjithashtu ka rikonfirmuar të drejtat statutare dhe ka rideleguar të gjitha kompetencat ekzekutive dhe vendimarëse pranë Kryetarit Ali Ahmeti për të vendosur mbi hapat e metutjeshëm të Bashkimit Demokratik për Integrim.
Bashkimi Demokratik për Integrim gjithashtu njoFton opinion e gjerë vendor dhe ndërkombëtar që do të rishqyrton politikat e veta në ditët në vijim”.

Shperndaje në: