BE del me sondazh për vizat. Voto për Kosovën!

visa

Në faqen informuese për vizat Shengen, asht publikue nji sondazh ku të anketuemit pyeten nga Bashkimi Europian se cila nga katër vendet, Turqia, Ukraina, Gjeorgjia dhe Kosova duhet me marrë liberalizimin e vizave.

“BE ka krye dialog për liberalizim vizash me këto vende, Turqinë, Ukrainën, Gjeorgjinë dhe Kosovën, dhe së fundmi institucionet e njajta janë afër hapave konkret drejt rekomandimit për liberalizim vizash mbrenda territorit të Shengenit”, thuhet në përshkrimin e sondazhit.
Në linkun që do të postojmë ma poshtë keni mundësi që të votoni edhe ju në pyetjen që BE ka parashtrue në këtë sondazh.

Mund të votoni KETU.

voting

 

Shperndaje në: