BE ndihmon kamionët prej Serbie të futen n’Kosovë

bekamionet

Asht arritë ujdia që me ndërmjetësimin e BE’s, që nga sot n’orën 09:00 të lejohen të futen nga Serbia kamionët me materiale të rrezikshme – naftë dhe gaz.
Nga zyra për Kosovën në Qeverinë e Serbisë i kanë thanë agjencisë serbe të lajmeve “Tanjug” se palët u pajtuen për të adresu këtë problem përgjithmonë javën e ardhshme tue mbajt nji raund të veçantë të dialogut në nivel të ekspertëve.

Masën reciproke kundër Serbisë në fushën e transportit të naftës dhe gazit autoritetet e Prishtinës e vendosën më 22 Mars.