Behgjet Pacolli shkruen diçka para se me fillue seanca

Presidenti i AKR, Behgjet Pacolli, me anë të nji postimi në Facebook, ka tregue nji bisedë me nji mik të tij.

Postimi i Pacollit në Facebook:

Sot në një mëngjes të përbashkët një mik i imi më shiqoj gjatë në sy dhe më tha, “Bota do të ishte ndryshe nëse njerëzit do të kujtonin “SI KANË MBËRRI DERI ATY KU JANË” “World will have been better if people dont forget hoë they got there”

Shperndaje në: