Behgjet Pacolli tregon të vërtetën e “marrëveshjes PAN-AKR”

Para pak minutash në Radio Televizionin e Kosovës u dha lajmi se asht arrite marrëveshja në mes të koalicionit PAN dhe Aleancës Kosova e Re, për krijimin e qeverisë së re.

Por, këtë lajm e ka demantue lideri i Aleancës Kosova e Re, Behgjet Pacolli.

“Nuk ka marrëveshje, unë tash sapo u riktheva nga Zvicra”, ka thanë Behgjet Pacolli.