Belgjika ekstradon Salah Abdeslam n’Francë

Abdeslam ishte plagosë dhe arrestue n’akcion dramatik në Bruksel me 18 Mars.

Autoritetet belge kane ekstradue  te dyshuemin per sulmet ne Paris per me u ballafaque me gjyq ne France.

Abdeslam, 26 vjecar me kombesi franceze, ka linde dhe ka jetue ne Bruksel para sulmeve te Parisit me 13 Nandor te vitit te kaluem ku vdiqen 130 njerez.

abdeslam

Mirepo, prokurori federal tha qe Salah Abdeslam ju asht dorezue autoriteteve franceze ne mengjesin e te Merkures, mbas urdhen-arrestit europian qe iu kishte leshue nga Franca me 19 Mars.