Betohet Qeveria Haradinaj

Kryeministri i ri i Kosovës asht betue para deputetëve në Kuvendin e Kosovës.

Ai asht betue se me marrjen e mandatit si Kryeminstër ka me zgjdhë të gjitha obligimet dhe përgjegjësitë që u takojnë në shërbim të qytetarëve.

“Na priftë e mbara në punë” ka thanë Haradinaj.

 

Shperndaje në: