Biden përfundon vizitën, Veseli shkruen disa fjalë mbasi e përcjelli

Njeriu i dyte i SHBA’ve Joe Biden ka perfundue viziten e tij ne Kosove.

Per me percjelle kishte dale edhe kryetari i Kuvendit te Kosoves, Kadri Veseli, raporton Rrokum.TV.

Ai ne llogarine e tij ne Facebook ka shkrue per kete, tue thane se ka pas nderin me percjelle, sic ka thane ai mikun e madh te Kosoves.

Qe shkrimi i tij:

Pata nderin ta përcjell dhe falënderoj për vizitën në Kosovë, zëvendëspresidentin Biden. Mirupafshim mik i madh i Kosovës. K.V.