Biden: S’keni mik ma te mire se Amerika!

Zavendespresidenti amerikan Joe Biden ka thane se Amerika ka me qene gjithmone avokat i Kosoves ne rrugen e saj europiane dhe gjithmone ka me avokue per vendin tuej.

“Amerika gjithmone ka qene miku i juej ne rrugen tuej integruese, prandaj besoni ne vendimet tona”, ka thane Biden.

Ai keto komente i ka ba ne konferecen per media me presidentin Thaçi.