Biden të Martën në Beograd, qe me kend takohet!

Zavendëspresidenti i SHBA’ve, Joe Baiden të Martën, ka me udhëtue në Beograd, ku ka me mbajtë takim me liderat e shtetit serb, raporton B92.

Simbas B92, nuk dihet cila do të jetë tema në mes Biden dhe krenave shtetnorë.

Por simbas tij, nji nga tema sigurisht që do të jetë diskutimi për plotësimin e kushteve që Qeveria serbe duhet me plotëue në rrugën e saj euro-atlantike.

Shperndaje në: