Blair: Brexit mundet me u stopue!

102613478-tony-blair-news-large_transeawyjng9i94uidjxo1f-glwklvnryjz7kqimcfykifq


Dalja e Britanise prej Unionit Europian mundet me u bllokue, tha Tony Blair.

Ish Kryeministri laburist  sugjeroi me u mbajt opcionet hapun sa i takon Brexit’it.

Blair indikon se po pregaditet me u kthye ne politiken britanike per me parandalue  “tragjedine” qe Britania me u ba “shtet nji-partiak”.

An anti-Brexit protest 
Protestuesit me pankarta ku thuhet se jane per me ndejt ne Europe.

Ai asht i bindun qe dalja mundet me u stopue nese populli britanik vendose, kur e sheh dhe kupton se çka domethane per ta dalja prej Unionit Europian.

“Keshtu ju them njerezve. Kjo asht njisoj si me shkaterrue shpine, pa e pa se çfare asht ajo tjetra…”, tha Blair./ Telegraph

Shperndaje në: