Blic: Në fund të vitit, takimi në mes Donald Trump dhe Aleksandar Vucic

Aleksandar-Vucic

Simbas mediumit serb, Blic, Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vucic, ka me u takue me Presidentin e SHBA, Donald Trump, në fund të këtij viti.

Simbas burimeve të gazetës ‘Blic’ në qarqet diplomatike në Washington, këtij takimi ma m’i parapri takimi me zavendëspresidenten amerikane, Amatare Pena, në muejin Shtator.

Gjithashtu, asht ba e ditun se takimi me zavendëspresidentin amerikane pritet me qenë saktësisht më 20 Shtator, transmeton Indeksonline.