Blushi: zgjedhjet e reja lojë mbrenda koalicionit

Deputeti socialist, Ben Blushi, tha se nuk beson tek zanat për zgjedhje të parakohshme.

Ai tha se këto janë thjesht nji lojë mbrenda koalicionit.

“Nëse shkojmë në zgjedhje të parakohshme, çfarë garancish kemi se parlamenti do ketë votat për të kalue reformën në drejtësi,” tha Blushi.

“Jemi në deflacion dhe zgjedhjet e reja janë mënyra ma e mirë për të tremb investitorët,” tha Blushi.

Shperndaje në: