Bora e parë në Kosovë, qe ku ka ra!

Në bjeshkët e Junikut, në vendin e njohun si Gropa e Erenikut, ka ra bora e parë.

Simbas të dhanave të Institutit Hidrometeorologjik të Kosovës, reshjet atmosferike pritet të intensifikohen edhe gjatë javës që po hyjmë.

Temperaturat do të luhaten nën vlerat mesatare për këtë periudhë kohore, me minimale nga 3C deri në 6C, e ato maksimale nga 13C deri në 16C.

Ka me frye erë verilindore dhe juglindore 2-7m/s, ndërsa shtypja atmosferike ka me u rritë mbi vlera normale, e në fillim të javës së ardhshme ka me zbrit nën këto vlera.

 

2-boraaaa