Braathu: Procesi po shkon mirë në veri e në jug të Kosovës

Shefi i misionit të OSBE’s në Kosovë, Jan Braathu, ka thanë se procesi zgjedhor asht tue shkue mire dhe pa problem jo vetëm në veri të Kosovës, por edhe në jug.
Ai ka vizitue disa qendra të votimit në veri.
Në  44 qendra votimi që janë hap në komunat veriore të Kosovës, 7 në veri të Mitrovicës, 7 në Zveçan, 12 në Zubin Potok dhe 18 qendra të votimit në Leposavic.
Shperndaje në: